Zaras

AUDIT – STRESSZ NÉLKÜL?

Év végéhez közeledve egyre több szó esik az évzárásról. Ilyenkor a könyvelők, gazdasági vezetők összeráncolják a homlokukat és kihirdetik a statáriumot. És ez általában nem kedvező a Navisionre nézve.

Mi ezt az ítéletet szeretnénk megvétózni.

 

Igenis lehet egyszerűen, gyorsan, eredményesen évet zárni

 

  • stresszmentesen elolvasni a könyvvizsgáló riport kéréseit 
  • könnyedén megfelelni az IG, FB tagok elvárásainak 

 

Munkatársaink 8 órás konzultáción felkészíti Önt a zárási feladatok sikeres elvégzésére bármely NAV verziót is használ (Navision 3.7, Navision 4.0, Navision 5.0, NAV 2009 Classic/RTC, NAV2013).

 

A záráshoz egyénre szabott dokumentációt készítünk Önnek, hogy a segítség maradandó maradjon.

 


 

BevezetesNavision + RÉCIA = működő ERP

 

Több bevezetés után hiányérzet marad a vállalkozás részéről. Nehézkes a működtetés, nem vagy csak nagyon nehézkesen jut a menedzsment információkhoz. Folyamatos supportálásra van szükség a rendszer használatához.

Több partnerünk van, akik elkeseredetten kerestek fel minket és úgy érezték, hogy nem azt kapták, amire számítottak, a rendszerbevezetéssel nem érték el a kitűzött célokat.

A sikertelen bevezetésnek számos oka lehet. De a leggyakoribb a nem megfelelő bevezető partner, az oktatás hiánya, a pénzügyi szakemberek

Szakembereink által kidolgozott – és számos esetben sikerrel megvalósított - projekt módszertana megoldást nyújt a fenti problémák kezelésében.

Miben más az általunk alkalmazott módszertan?

  • Szakembereink beszélnek az Ön nyelvén. 

Tanácsadóink nem kizárólag a Navisionban jártasak, magasan képzett pénzügyi, számviteli szakembereinkkel a megbeszélésekhez nem szükséges „tolmács”. Pontosan értjük a gazdasági szakzsargont, így az Ön igényeinek megvalósítása nem kerül vakvágányra.

  • Területspecifikus megoldások 

Több olyan megoldással rendelkezünk, amely segítséget nyújt a kívánt cél elérésében. Mind a kereskedelem, mind a gyártás területén vannak olyan kiegészítő moduljaink, amely gördülékenyebbé teszi a Navision használatát.

  • Az Ön vállalata, az Ön Navisionje 

Szakértőink több éves tapasztalata segítségével bármely verziójú Navisionben (NAV 3.7, NAV 4.0, NAV 5.0, NAV2009 Classic/RTC, NAV2013) „otthon vagyunk”. Gyorsan átlátjuk a rendszerét és megoldási javaslatokkal élünk annak rendbetételére.

  • Hatékony oktatás, felkészült trénerek

 A legtöbb nehézséget a hiányos ismeretek és ezáltal a hibás beállítások okozzák. Tapasztalt kollégáink kidolgozott oktatási tematika alapján, kidolgozott tananyagok segítségével készítik fel munkatársait a rendszer hatékony használatára. Nem csak a végeredményt, hanem a képletet is átadjuk. A kulcsfelhasználókat felkészítjük munkájukhoz szükséges beállítások elvégzését, áttekintést adunk az összefüggésekről.

Amit kínálunk:

  • Ingyenes rendszerfelmérés. 

Szakembereink mélyinterjút készítenek a kulcsfelhasználókkal és az így felvett project carter alapján és az Ön rendszerének rapid áttekintése alapján megfogalmazzuk javaslatainkat a rendszer újra átgondolásához.

  • Bemutatjuk Önnek, hogyan lesz a „jobb keze” a döntésekben a Navision. 

Igény alapján részletes felmérés alapján rendszertervet készítünk és elkészítjük tételes javaslatunkat.

 

RÉCIA Dynamics Kft. | Minden jog fenntartva | 2011
9200 Mosonmagyaróvár, Kálnoki u. 40/D/1
support@recia.hu|tel:+36 70 340 4500