Társaságunk 1995 óta foglalkozik informatikával. Megalakulásunk óta foglalkozunk vállalati ügyviteli szoftverekkel, 2004-től elsősorban a Microsoft Dynamics NAV vállalatirányítási rendszerrel.

A RÉCIA Dynamics Kft. a legtöbb referenciával és tapasztalattal rendelkező vidéki Microsoft Dynamics NAV bevezető partner.

Gazdag tapasztalatokkal rendelkezünk az élelmiszeripar, a mezőgazdaság, a kereskedelem és a gyártás területén. Társaságunk teljes körű számítástechnikai kereskedelmi tevékenységet is végez, a kapcsolódó tanácsadói, szervezési, oktatási, szervizelési és rendszer-felügyeleti feladatok vállalásával.

A RÉCIA Dynamics Kft. mindig ügyfelei igényeinek kívánt szakszerűen és határidőre megfelelni. Ennek keretében nyújtott támogatásunk az ügyfeleink üzleti folyamatainak teljes életciklusát lefedi, az igényfelméréstől kezdve a tanácsadáson, megvalósításon keresztül egészen a támogatásig.

 

 MIÉRT A RÉCIA DYNAMICS KFT?

Csapatunk több éves tapasztalattal rendelkezik az integrált vállalatirányítási rendszerek bevezetésében, a projektek menedzselésében, különböző üzleti és iparági megoldások szállításában és támogatásában.


Az Ön elégedettsége a legfontosabb számunkra. Ezért segítünk a legoptimálisabb változatot megtalálni a Dynamics NAV ERP rendszer palettájáról.

 

Szakértő vezető tanácsadóink készen állnak arra, hogy a bevezetés, upgrade, fejlesztés, paraméterezés, support folyamatában nem kizárólag a szoftverfejlesztés, rendszerintegráció, hanem a pénzügy, kontrolling területén is megbízható megoldást nyújtsanak.

 

RÉCIA Dynamics Kft. | Minden jog fenntartva | 2011
9200 Mosonmagyaróvár, Kálnoki u. 40/D/1
support@recia.hu|tel:+36 70 340 4500